SWIMATHON la Bazinul Olimpic din Cluj


Swimathon

Bazinul Olimpic din Cluj

Startul se da pe 7 august 2010,

la Complexul de Natatie al UTCN

afis swimathon 2010

Swimathon-ul este un eveniment special de strangere de fonduri implementat de Fundatia Comunitara Cluj (FCC), prin care atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot desfasura campanii de strangere de fonduri pentru sustinerea unor initiative/proiecte diverse de implicare in comunitate.

Mecanismul de strangere de fonduri promovat de acest eveniment este unul foarte simplu si eficient, lucru dovedit prin rezultatele primei editii: fiecare institutie/persoana care doreste sa sustina o cauza isi desemneaza un inotator sau o echipa de inotatori, care trebuie sa inoate cat mai multe lungimi de bazin intr-un anumit interval de timp dat. Anterior evenimentului, participantii desfasoara campanii cu scopul de a strange cat mai multe angajamente de plata (formularul poate fi descarcat aici), de la colegii din companie/cercul de prieteni, cunostinte, parteneri, prin care acestia sustin inotatorul/echipa inscrisa in competitie cu o suma pentru fiecare bazin pe care inotatorul/echipa vor/va reusi sa le parcurga.

Intra in competitie pentru a sustine proiecte de implicare in comunitate!
Inoata si transforma-ti prietenii, colegii in donatori – mobilizeaza-i sa sustina financiar cauza pentru care intrii in competitie!

Un răspuns

Lasă un comentariu