[Evenimente sportive] MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI


[Sport] Editia ianuarie 2011 a Marsului Biciclistilor Clujeni

Pornire din Parcul I.L. Caragiale

Sambata, 29 ianuarie 2011, ora 14:30

SAMBATA, 29 ianuarie 2011, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 41-a din seria “critical mass” inceputa ca serie lunara in toamna anului 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998). Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta.

Intalnirea participantilor va fi, ca de obicei, in parcul I.L.Caragiale, langa Palatul Telefoanelor, cu acces din str. Baritiu), incepand cu ora 14:30. Startul efectiv al marsului va fi la ora 15:00.

Actiunea are rolul principal de a transmite autoritatilor, publicului si presei un semnal in directia mobilitatii urbane durabile, care nu poate fi conceputa intr-un oras modern fara o puternica promovare a utilizarii
bicicletei ca mijloc cotidian de transport (alaturi de transportul in comun si mersul pe jos), ca altrenativa la deplasarea automobilistica. Dincolo de acest scop militant este desigur si o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni. Participantii vor fi inzestrati cu pancarte fixate pe biciclete, prin care vor transmite publicului mesajele lor pro-biciclistice si revendicarile.

Traseul propus pentru mars este: Parcul I.L.Caragiale, Emil Isac, Petru Maior, Pta. Pacii, Republicii, Str. Avram Iancu, Pta. Cipariu, Pta. Stefan cel Mare, Dorobantilor, Str. Tutunului, Bd. 21 Decembrie 1989, Str. Cuza Voda, Pta. Mihai Viteazul, Regele Ferdinand, Parcul I.L.Caragiale.

Dupa mars, participantii vor fi invitati in Gambrinus Pub pentru socializare si probabil va avea loc si o proiectie foto cu poze de la marsurile precedente.

Detalii despre actiunea de sambata si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe site-ul www.reactieinlant.ro , pe www.ccn.ro si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com.

* Imagine → www.bikewalk.ro

Un răspuns

  1. Si cine n-are bicicleta, primeste?:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: