Eu si Clujul


Sectiunea „Eu si Clujul” se doreste a fi locul de intalnire a tuturor celor care iubesc orasul Cluj-Napoca, romani si straini, ramasi in tara sau plecati in lume, oameni care au pasit macar odata pe strazile Clujului. Aici veti gasi profilele si povestile lor, aici veti gasi noi prieteni care impartasesc aceleasi sentimente pentru Cluj-Napoca.

Daca si tu doresti sa te alaturi acestei comunitati, te rugam sa ne trimiti un email cu subiectul „Eu si Clujul” pe adresa: evenimente.clujnapoca@gmail.com.

Oameni care iubesc Clujul:

Andreea Balota (Maramures, Romania)

Ada Mara (Montreal, Canada)


5 răspunsuri

  1. Iubim, iubim! Am să trimit un e-mail. 🙂

  2. DE CE „LAUDETUR”?UN CUVINT SAU UN MOD DE A SALUTA APROAPELE…PENTRU A CONSTRUI INCETUL CU INCETUL PRIETENIA NOASTA…PENTRU TOTI CEI PE CARE LE IUBESC,CEI CARE AU PLECAT DEJA CU TRECEREA ANILOR SI M-AU LASAT AICI IN LUMEA UMBRELOR…PENTRU A PUTEA RECLADI ZILELE MELE ZI CU ZI …. SI SURISUL PRIETENILOR,SEMENILOR…POATE SA SE MUTE IN VIATA MEA MULT DORITA VESELIE,RISETE …DA,ESTE UN CUVINT MAGIC…DA,DESCHIDE INIMA SI POATE SI A ALTORA…UN MESAJ POATE FI PENTRU TOATA LUMEA IN PACE SI IN RAZBOI…MESAJ CA EXISTA SPERANTA…TRAIESTE DUMNEZEUL ATOTPUTERNIC…ALLELUJAH! ! !

  3. Un oraş ce merită promovat cu prisosinţă. Mai ales pe plan cultural.

  4. Avem aceeasi opinie I.B.

  5. eu sunt obsilvent in anul 1986_1987 din facultata de cunstructii civila as_vrea sa fiu prieten si s_auzi tot despra urasul cluj_napoca cel mai iubit pt mine va_rogam s_imitrmitati pozele si ramina urasul cluj cel mai furmos in lumea ……………HAI DA U

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: