10-18 Octombrie: [Festival] Comedy Cluj , Festivalul International al Filmului de Comedie


Comedy Cluj , Festivalul International al Filmului de Comedie

Cinematografele Arta, Victoria, Republica si Casa de Cultura a Studentilor

10-18 Octombrie 2009

Website-ul oficial al Festivalului: www.comedycluj.ro

comedy_cluj

Între 10 şi 18 octombrie se va desfăşura în Cluj-Napoca prima ediţie a Festivalului Internaţional al filmului de Comedie „Comedy Cluj”.

Evenimentul este organizat de Fundaţia pentru Promovarea Tinerelor Talente Artistice, care va oferi publicului peste 70 de filme din 20 ţări (Franţa, Spania,Marea Britanie, Belgia, Olanda, Rusia, Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Cehia, Italia, Polonia, Suedia, Maroc, India, SUA, Canada, Algeria, Austria şi România).

Cele 9 zile de festival vor cuprinde circa 200 de proiecţii, care vor avea loc în cele 3 cinematografe centrale (Republica, Victoria, Arta), precum şi la Casa de Cultură a Studenţilor.

Alături de Fundaţia pentru Promovarea Tinerelor Talente Artistice, peste 15 companii şi 120 de voluntari sunt implicaţi în susţinerea şi organizarea evenimentului, care este şi va fi promovat prin intermediul a 11 parteneri media.

Sunt aşteptaţi între 35,000 şi 40,000 de spectatori şi peste 60 de oameni de film din ţară şi străinătate. Preţul unui bilet întreg este de 8 lei , iar unul redus pentru elevi, studeti şi pensionari este de 6 lei.

Până la începerea festivalului, vom reveni în declaraţii şi conferinţe de presă cu informaţii suplimentare despre filmele prezentate, invitaţi, evenimente speciale şi alte noutăţi legate de Festivalul de comedie Comedy Cluj.

2 răspunsuri

  1. […] o puteti citi pe Evenimenteincluj.wordpress.com In caz ca ti-a placut acest articol te poti Abona la RSS Feed sau la Newsletter prin […]

Lasă un comentariu