25-27 Septembrie: URSUS ALCOHOL FREE TRACK, singurul off-road urban din Europa, la Polus Center


URSUS ALCOHOL FREE TRACK, singurul off-road urban din Europa

Website eveniment [+]

Polus Center

25-27 Septembrie 2009

OFF_ROAD

URSUS ALCOHOL FREE TRACK, singurul off-road urban din Europa, s-a dovedit un mare succes in Decembrie 2008 la Bucuresti. Motiv pentru care, editia a doua se va desfasura la Cluj in 2009, chiar unde a luat nastere Regele Berii in Romania.

Evenimentul aduce in atentia iubitorilor de 4×4 o competitie veritabila de off-road urban, in care pasionatii vor trebui sa faca fata provocarilor orasului. Ca si editia de la Bucuresti, URSUS ALCOHOL FREE TRACK, traseul competitiei va fi un trial care va imbina obstacolele naturale cu cele artificiale: metal, beton, cauciuc, semifabricate, constructii abandonate.

Timp de 3 zile pasionatii de 4×4 se intalnesc in cea mai mare competitie a anului URSUS ALCOHOL FREE TRACK. Adrenalina va atinge cote maxime in perioada 25 – 27 septembrie 2009, unde fiecare zi este rezervata cate unei categorii de concurs: Hobby, Open si Extrem. Cele trei  etape aflate in concurs sunt determinate de gradul diferit de dificultate a traseului cu care echipajele inscrise se vor confrunta.
URSUS ALCOHOL FREE TRACK debuteaza vineri, 25.09.2009 prin competitia adresata clasei Hobby la care pot concura masini nepregatite (standard) sau putin pregatite si care vor avea de infruntat un traseu de dificultate medie.

Sambata, 26.09.2009, competitia continua la categoria Open, in care pilotii vor avea de parcurs un traseu cu un grad de dificultate mediu spre greu.

Duminica, 27.09.2009, in ultima zi a competitiei URSUS FREE TRACK, masinile inscrise la confruntarea Extrem vor avea de infruntat un traseu dur. Finalistii acestei categorii nu vor fi decat cei mai experimentati!


Invitatii speciali ai evenimentului

Toti cei prezenti la Cluj, la a doua editie a URSUS ALCOHOL FREE TRACK, vor avea ocazia sa ia parte la trei spectacole inedite, in care adrenalina va atinge cote maxime. Va fi un week-end cu multa bere si distractie la maxim!

Vineri – Printre invitatii mult asteptati la eveniment se numara celebrele Monster Truck-uri, monstrii de fier ce vor depasi fara probleme toate obstacolele puse in calea lor. Pneurile de peste doi metri inaltime si motoarele puternice ale acestora vor demonstra ca nu se sperie de cateva masini parcate, strivindu-le fara ezitare.

Monster Truck

Monster Truck

Sambata – A doua parte a zilei de 26 septembrie,  evenimentul va continua cu spectaculoasele demonstratii ale liderilor de top din scena FMX-ului. Brano Niks, Gerhard Mayr si Martin Schenk vor face o demonstraţie de zile mari!

FMX

FMX

Duminica – A treia zi a evenimentului – spectacol va fi gazda mult asteptatului moment: demonstratia de Stunt Riding. Protagonistul acestui show va fi Balazs Herczeg, pe numele de scena MOKUS, campion mondial la GoFast World Cup Champion in anul 2007.

VIDEO – MOKUS , 4 minute de freestyling WSRC 2007

Fiecare zi a evenimentului se va incheia cu un incendiar concert sustinut de trupele romanesti Cassa Loco (Vineri), Parazitii (Sambata) si Timpuri Noi (Duminica).

URSUS ALCOHOL FREE TRACK se anunta a fi la prima vedere o misiune imposibila. Insa, totul este posibil, pentru ca este 0% alcool si 100% aventura! Distractia este pe masura!

Lasă un comentariu