„Evenimente in Cluj” si Mihail Musat te premiaza!


„Evenimente in Cluj” si Mihail Musat te premiaza!

Spune-ne ce faci tu ACUM pentru dezvoltarea ta personala (in 2-3 propozitii) aici si poti castiga un talon cu o reducere de 15% la trainingul pe care Mihail Musat il va sustine la Cluj pe data de 29 Ianuarie, sau una dintre cele doua carti publicate de Mihail: „Eu Cine Sunt?” sau „Acum*”.
Termenul limita de trimitere a raspunsurilor este 22 Ianuarie 2011, termen la care se inchid si aplicatiile pentru trainingul ” Cel mai bun an din viata mea”!

 

Despre cartea „Eu Cine Sunt?”

Eu Cine Sunt?” este…
O carte unica pentru ca nu iti spune „ce sa faci” sau „cum sa faci”.
O carte unica pentru ca personajul principal esti chiar tu.
O carte unica pentru ca actiunea este chiar viata ta.
O carte unica pentru ca te invata cum sa iti pui intrebari, nu doar sa ai raspunsuri.


Despre cartea „Acum*”

ACUM*” este o carte ce imi doresc sa te provoace sa nu mai amani schimbarile importante din viata ta. Acum, pentru ca sper ca te-ai saturat de atatia de „maine”.

Este o carte care te poate ajuta sa te schimbi, insa doar daca tu esti determinat sa faci asta. Nu imi propun prin aceasta carte sa te schimb, ci doar sa te sustin, daca tu ai luat deja decizia schimbarii.

Totul depinde (in primul rand) de TINE! Cartea “Acum*” nu poate fi, sub nicio forma, mai mult decat ii permiti tu sa fie in viata ta.


Despre „Cel mai bun an din viata mea”

1. Acest training iti va oferi cadrul sa iti stabilesti o viziune si o misiune pentru 2011, in concordanta cu nevoile si valorile tale actuale (personale si profesionale).

2. Pornind de la viziune si misiune, iti vei clarifica obiectivele relevante si directiile cheie de actiune pentru 2011 in viata ta.

3. Pe baza acestor lucruri, in cadrul acestui training iti vei realiza si o planificare detaliata pentru urmatoarele  2-3 luni.

4. Si, pentru ca inspiratia, ideile bune, puterea de concentrare si rabdarea nu vin asa din senin, acest training se va desfasura intr-un cadru creativ ce va va stimula toate simturile si tipurile de memorie.

Mihail Musat


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: