Eminescu, cugetari din azil


Sambata, 15 ianuarie 2011, Fundatia Parinti Clujeni a initiat proiectul “Fondul deburse Parinti Clujeni ” pentru urmatoarele domenii; arta, muzica, sport, coregrafie, teatru,beneficiarii proiectului fiind copii si tineri cu perfomanta pe domeniul respectiv.
Obiectivele proiectului:-sustinerea financiara a unor copii cu performanta deosebita in domeniile amintite mai sus, prinorganizarea unor evenimente caritabile in parteneriat cu terte institurtii/asociatii/fundatii;-implicare mediului de afaceri local si a comunitatii locale in sustinerea si afirmareaperformantei;-incurajarea si rasplatirea performantei in domeniile mai sus amintite.
Astfel, primii beneficiari si in acelasi timp creatori ai Fondului de burse Parinti Clujenisunt membri trupei de teatru Audienta Generala, care in 15 ianuarie 2011, ora 17.00 a sustinutspectacolul de teatru :Eminescu Cugetari din azil. Opera rock intr-un singur act.Spectacolul de teatru Eminescu Cugetari din azil. Opera rock intr-un singur act are un tripluscop:-161 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu;-3 ani de la infiintarea trupei Audienta Generala;-crearea fondului de burse Parinti Clujeni 2011.
Spectacolul desfasurat la Sala Euphorion a Treatrului National Cluj, a debutat cuproiectia de film, cu care Audienta Generala a castigat premiul I in 2010 la Festivalul de la SanRemo – Coffe with love. Asa cum cadreaza cu artistii, Audienta Generala a debutat pe scenamica a nationalului clujean sub auspiciile incurajatoare si de bun augur ale actorului PetruBacioiu, care a fost profund impresionat de progresul tinerilor din Audienta Generala. Sala afost arhiplina ( 117 locuri), numarul bileteleor vindute fiind 81.
Misiunea Fundatiei Parinti Clujeni este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din judetul Cluj,interese legate de o viata mai buna pentru copiii si familiile lor.
Astfel, fundatia va functiona ca suport pentru reprezentarea acestor interese si va tine cont de specificul zonal almanifestarii lor si al solutiilor propuse.De asemenea, Fundatia Parinti Clujeni va promova valorile care duc la o viata mai buna pentru familiile si copiiiclujeni, cum ar fi responsabilitate, comunicare, implicare personala, munca, bucuria de a trai si respect fata deoamenii de langa noi.

Via: Fundatia Parinti Clujeni

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: