22 Ianuarie: [Concert] ZOB in Booha Bar


[Concert] ZOB

Booha Bar

22 Ianuarie 2011 (Sambata), ora 22:00

*Intrare: 15 Lei in avans (incepand cu data de 18 Ianuarie)/ 20 Lei la intrare

**Z.O.B. Site

The Independent Music Resistance te cheamă Sâmbată, 22 Ianuarie,de la 10 seara, în Booha Bar la un show live cu legenda punk-uluiromanesc: Z.O.B.
Evenimentul va fi urmat de un DJ-set până la orele dimineţii.

Z.O.B.

ROMANIAN PUNK LEGEND

 

ZOB sunt „Greenday-ul” Romaniei.  VlaseMosuLonti si Forrest vin Sambata 22 Ianuarie la Booha|Bar.
Accesul este 20 Ron la „usa”, insa din 18 Ianuarie punem in vanzare un numar limitat de bilete cu discount la doar 15 RON. Daca te intereseaza intreaba la bar pana in preziua concertului.

Fie ca se „traduce” prin „Zombies of Bucharest”, „Zdrentele orasului Bucuresti”, „Zaraza ofteaza bolnava”, „Zambetul omului beat” sau, mai nou, „Zulu Oscar Bravo”, formatia Z.O.B.este compusa din Vlad Gorneanu-Vlase (vocebas), Mosu (vocechitara), Lonti (chitara), Forrest (tobe). Influente muzicale: „din sfera paranormalului si din strafundurile gindirii”. 

In 1995, Z.O.B. inregistreaza cateva piese pentru un split 7 impreuna cu prietenii de la UDDU, pentru ca in 1996 sa fie lansat primul album, intitulat „Parodisiac” (o culegere de parodii ale unor piese celebre, atat din repertoriul autohton, cat si cel international). Ii vor urma „Telenovelas” (1998), „III” (2000) (desemnat cel mai bun album de rock alternativ la Premiile Industriei Muzicale Romanesti) si „Printre nori” (2004). Urmatorul disc Z.O.B a iesit pe piata anul acesta, cu numele de  „Zulu Oscar Bravo” (Z.O.B.).

Printre realizarile trupei se numara un recital sustinut pe scena festivalului Cerbul de Aur(1995), deschiderea concertului Dio (1998), pentru ca in 2001 cei de la Iris sa le propuna sa cante in deschiderea concertului „Digital Atheneaum”, in turneul facut in august-noiembrie.

Anul acesta au deschis concertul din Bucuresti pentru renumitii americani de laBLOODHOUND GANG. Exista zvonuri ca in anul 2011 vor fi opening act pentru concertul mult asteptat GREENDAY, o premiera nationala pentru Romania.

Printre cele mai importante piese ale formatiei se numara „Telenovele„, „Prietena„, „Doar in vis„, „Printre nori„, „Oficial exist„, „Cantec de dragoste” (feat. Mara).

Via: Booha Bar si Independent Music Resistance


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: