Poze Suie Paparude!


Fotograf: Matei Plesa

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. sunt 17 poze exact la fel.. aceeasi oameni aceeasi ipostaza… voi mergeti la concerte ca sa intrati moca, va puneti fundul intr-un colt si trantiti cadre peste cadre exact la fel? mai bine stati acasa si ii lasati pe altii mai buni

  2. Irelevant, te rog sa ne explici si noua cum poti sa faci poze intr-un local plin ochi, in care de-abia iti gasesti loc sa ajungi pana la bar?

  3. intreaba-i pe cei care au reusit… ca sunt…
    daca tot faceti un efort, faceti-l cum trebuie… daca nu, macar nu va mai faceti de ras…

  4. Domnule „irelevant” observ ca ai o mica nemultumire legata de eforturile care se depun in mod constant, de niste oameni, in mod „voluntar”. In comentariul tau de mai sus tocmai mi-ai oferit un indiciu cum ca ai face parte din concurenta, sau cel putin le analizezi fesele in mod meticulos cu limba. Iti sugerez sa te documentezi in mod serios legat de munca depusa de cei de la evenimente in cluj si mai ales de „intrarile gratis” pe care „fotograful” de la evenimente in cluj nu a avut-o la concertul respectiv(te asigur), asta daca tot insisti pe partea cu gratuitatile. Te sfatuiesc in mod sincer sa nu mai faci afirmatii „inteligent” formulate. Se vede ca esti un om „sensibil” si ca te preocupa faptul ca cei de la Flying Circus ofera bilete „gratis” site-urilor de gen, pentru ca tu, un simplu cititor sa stii ce sa intamplat la diverse concerte din Cluj. Ofera-ti o vacanta, fa-ti un bine, ia-ti o papusa si elibereaza-te de grija pe care o porti celor de la evenimente in cluj. Sa fi sanatos si in forma, te asigur, vei avea nevoie;)

    Cheers!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: