[ONG] Cafenea de societate in L’Atelier Cafe


[ONG] Cafenea de societate cu tema „Etnia roma”

L’Atelier Cafe, str. Memorandumului nr. 9, la etaj

Sambata, 8 ianuarie 2011 – orele 15:30

Asociația Microregiunea Tășnad în parteneriat cu Asociația Studenți pentru Societate Cluj vor organiza Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, ora 15.30, în L’Atelier Cafe, Strada Memorandumului nr.9, la etaj, Cluj-Napoca o Cafenea de Societate pe tema proiectelor ce implică etnia romă desfășurate de către organizațiile nonguvernamentale sau instituțiile din județul Cluj dar și din țară.

Evenimentul este unul nonformal și face parte din proiectul Centrul de Resurse pentru Romi Tășnad desfășurat în perioada 1 iulie, 2010 – 8 ianuarie, 2011, în Tășnad, județul Satu-Mare și Cluj-Napoca. Centrul de Resurse pentru Romi reprezintă primul demers de acest gen din județul Satu-Mare.

Proiectul urmărește implicarea activă și voluntară a unor tineri romi în dezvoltarea comunității din care fac parte, formarea abilităților de operare calculator a tinerilor romi din comunitatea Tășnad, dialogul intercultural și promovarea incluziunii sociale și a implicării active ca valori ale Uniunii Europene.

Principalele activități ale proiectului au fost: un curs de operare calculator pentru toți tinerii romi din comunitate, un workshop intercultural cu 4 tineri romi și 4 tineri de etnii diferite si o vizită de experiență a 4 tineri romi din comunitate la Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi din Cluj-Napoca.

Cafeneaua de Societate este ultimul eveniment semnificativ din proiect, unde se vor disemina rezultatele proiectului și se va face schimb de bune practici între organizațiile care desfășoară sau au desfășurat proiecte cu și pentru romi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: