21 ianuarie: [Concert] Scarlett Etienne/Kid Chriss & Mihigh in Club Midi, opening party


Concert Scarlett Etienne/Kid Chriss & Mihigh-opening Party

Club Midi

vineri, 21 ianuarie 2011, ora 23.00

intrare: 15 lei pana la  ora 00.00 si 30 lei dupa ora 00.00

Dupa ani intregi de studiat pian pana la orele de balet si opera, tot ceea ce a trait Scarlett in copilarie nu a facut decat sa o lege tot mai mult de muzica. Prima piesa a facut-o la 15 ani, cand deja locuia in Canada si era influentata de tot ce auzea, de la punk rock`n la indie şi hip-hop. A cantat cu fel de fel de trupe, pana s-a mutat cu parintii la New York si a primit o rezidenta la Sound Factory, apoi la Sullivan Room.

Mai bine de doi ani a deschis serile pentru clubberii care veneau la clubul Alter-Ego din Verona, pana a ajuns sa fie invitata in cluburi din San Francisco, Atena, Moscova şi Bombay. Obisnuita de mica sa calatoreasca des, ii place sa schimbe des tarile, asa ca momentan locuieste in Londra.
Este atat de pasionata de ceea ce face, incat probabil chiar in acest moment lucreaza in studioul ei, cautand fel de fel de teme originale pe care sa le insereze in viitoarele ei proiecte.

Sasha a numit-o “Breakthrough DJ of 2008” in dj mag top 100 dj. Este de asemenea reprezentata brandului Pioneer iar designerul ei vestimentar e Matthew Williamson.

La inceputul anului 2010 a semnat un contract cu agentia de booking Mainstage Artists. Scarlett isi caracterizeaza stilul astfel “My music is total party music, it’s always punchy, dramatic and electronically influenced”.

via Club Midi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: