31 Decembrie: [Revelion] Trenul Beck’sperience cu pornire din Gara Cluj-Napoca


[Revelion] Trenul Beck’sperience

pornirea din Gara Cluj-Napoca

31 Decembrie 2010

*Înscrierea pentru petrecerea Beck’sperience Train se poate face până pe data de 26 decembrie, la miezul nopţii.

** Website: http://www.becksperience.ro/

Ca şi la prima ediţie, Trenul Beck’sperience va fi „tunat” şi îi aşteaptă pe cei mai norocoşi 600 de doritori de distracţie pe peronul gării din Cluj-Napoca.

Beck’sperience Train va porni distracţia cu o ora şi jumătate înainte de miezul nopţii, ţinându-i in priză o noapte întreagă pe participanţi, cu cele mai tari piese „puse pe şine”.

Pe petrecăreţi îi aşteaptă 5 ore de muzică cu Şuie Paparude, trupa Grimus din Cluj-Napoca şi 4 dintre cei mai tari DJ: Gojira, Limun, Leo şi Marika, în trenul cu cele mai cool 11 vagoane, gata să parcurgă zeci de kilometri de distracţie.

Înscrierea pentru petrecerea Beck’sperience Train se poate face până pe data de 26 decembrie, la miezul nopţii. Daca vrei să ai locul asigurat, grăbeşte-te pentru ca numărul de invitaţii este limitat! Şi pentru că Revelionul se face cu prietenii, anunţă-i pe toţi, luaţi-vă câte un Beck’s, intraţi pe http://www.becks.ro şi introduceţi codurile unice de pe tichetele Beck’s participante la promoţia Beck’sperience Train. Câştigătorii vor fi anunţaşi zilnic pe toată durata campaniei.

Extra info

Lansată în 2008, platforma de evenimente Beck’sperience a ajuns deja la cea de a şasea ediţie. Beck’sperience Train din Cluj-Napoca este cel de-al treilea eveniment Beck’sperience din 2010, dupa concertul Noisettes, din luna mai, şi Beck’sperience Train din Bucureşti, din luna octombrie.

Sursa: www.iaa.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: