15 decembrie: [proiectie] „Knife in the Water/ Cutitul in apa” in Gambrinus Pub


„Knife in the Water/ Cutitul in apa”, un film de Roman Polanski

Gambrinus Pub

15 decembrie, ora: 20

Miercuri 15 Dec, Cluj Movie Nights si Gambrinus Pub prezinta „Knife in the Water/ Cutitul in apa”, un film de Roman Polanski. (94 de minute urmate de o discutie). Invitat: Robert Lakatos, regizorul filmului “Bahrtalo”, absolvent al scolii de film din Lodtz, Polonia, Alma Mater a lui Polanski insusi. FILMUL ESTE IN POLONEZA CU SUBTITRARE IN ENGLEZA. (Din amabilitate pentru fanii nostri vorbitori de engleza, la acest film nu putem prezenta subtitrare in limba romana).

Polanski’s début feature is for lack of a better characterization an amazing study in jealousy. This of course, aside from being an amazingly subtle, fine character analysis of three people caught up in a dead-end situation. This is also the movie that projected Polanski onto the European scene after years of vain attempts to find a producer to pay for it… (Isn’t that the story of us all starving artists till we finally hit that jack pot:) ?

Cluj Movie Nights are loc in fiecare miercuri la Gambrinus Pub (Piata Unirii 25) la orele 20. Gambrinus Pub recomanda ca cei interesati sa rezerve locuri in avans la numarul 0755-87-09-25. In sala sunt doar 80 de locuri la mese si 20 pe scaune. Gambrinus de asemenea recomanda pentru a continua sa ofere aceste evenimente gratuit ca fiecare invitat sa consume produse de la bar in valoare de cel putin 10lei/persoana.

Detalii pe pagina Facebook

Eveniment via Cluj Movie Nights si Gambrinus Pub

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: