11 decembrie: Conferinta FOND in Cladirea Sociologica


Conferinta FOND, Fundraising pentru Organizatiile Nonguvernamentale prin Dialog

11 decembrie, ora 10.oo

in Cladirea Sociologica, str. Plugarilor (fosta Dostoievski), nr. 34-36.

Maine, 11 Decembrie 2010, AIDA, Asociatia pentru Initiative Durabile—Alternative, in parteneriat cu Facultatea de Sociologie si Asistenta sociala, Universitatea Babes-Bolyai  organizeaza Conferinta FOND, eveniment prin care organizatiile nonguvernamentale invata modele de bune practici in fundraising de la invitati cu experienta din sectorul nonprofit clujean. Conferinta FOND, Fundraising pentru Organizatiile Nonguvernamentale prin Dialog va incepe la ora 10.00 in Cladirea Sociologica, str. Plugarilor (fosta Dostoievski), nr. 34-36.

Persoanele care doresc sa ia parte la conferinta  trebuie sa se inscrie pe site-ul AIDA www.initiativedurabile.ro, participarea la eveniment fiind gratuita pentru orice persoana interesata de modalitatile de strangere de fonduri. Inscrierile continua pana in aceasta seara la ora 20.30.

Conferinta FOND reuneste reprezentanti ai mai multor organizatii din Cluj care le vor impartasi participantilor metode, strategii si exemple de bune practici in strangerea de fonduri.

Printre invitatii care vor vorbi la acest eveniment se numara: Simona Baciu, Fundatia Copii Fericiti—Scoala Internationala Cluj, Shajjad Rizvi, Asociatia Little People, Mihai Pop, PATRIR Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii, Adina Cristea, Asociatia pentru Relatii Comunitare ARC.

Lista completa a vorbitorilor precum si agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul AIDA.

Obiectivele Conferintei FOND sunt de a incuraja autonomia financiara a organizatiilor nonguvernamentale din Cluj-Napoca si cresterea calitatii si a eficientei activitatilor de fundraising in aceasta comunitate.
Va asteptam!

Eveniment via AIDA.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: