16 Decembrie: [Concert] ATI EDGE & THE SHADOWBIRDS in FLYING CIRCUS


[Concert] ATI EDGE & THE SHADOWBIRDS

Flying Circus

16 Decembrie 2010 (Joi), ora 21:00

*Intrare: 10 Lei

THE SHADOWBIRDS REVIN PENTRU A TREIA OARĂ LACLUJ !!!
FLYING CIRCUS PUB şi TORSO BOOKING vă invită Joi, 16.12.2010, începând cuorele 21:00, la unul dinrte cele mai importante evenimente psychobilly/rockabilly aleanului:
ATI EDGE & THE SHADOWBIRDS (monster rock’n’roll from Budapest, HU)
+AFTERPARTY
ACCESS: 10 Ron

ATI EDGE & THE SHADOWBIRDS ( psychobilly/rockabilly from Budapest, HU)

 

Trupa s-a format în anul 2007 sub numele de SHADOWBIRDS pentru ca scenamaghiară de psychobilly/rockabilly să prindă diversitate.
Membrii fondatori sunt Ati Edge aka Shadowman (Illés Attila), Cherry Chainsawaka Krista(Auer Krisztina) şi aka Sick Wolfman (Abai Roland). După înregistrareaprimului demo, formaţia a primit numeroase invitaţii la festivale internaţionale.Debutul lor prin aceste turnee a fost un success garantat, după scurt timp fiindchemaţi la 3 cluburi mari din Polonia. Tot în acest an a aparut primul CDM(maxi-single) sub egida casei de discuri germane” Crazy Love Reocrds”. Acestmaterial conţine 4 piese, iar criticile la adresa lui a fost positive. De exemplupiesa “The Monster” a fost selecţionata pentru o compilatie a revistei “PsychomaniaMaganzine”. În 2008 au cântat ca supporting act pentru sonorităţi precum: Koffin Kats şi Dead Elvis and His One Man Grave. În scurt timp au fost chemaţi în Viena caopening act pentru trupa lui Lee Rocker, contrabasistul legendar al formatiei “StrayCats”. Peste o lună sunt chemaţi în Kiev la renumitul festival Ukrabilly Band, iar înmai in Germania la un alt festival cu renume, Psychomania Rumble No.2. Tot inaceastă perioadă trupa se loveste de un moment greu, tobarul Roland se îmbolnavesteşi trebuie sa parasească trio-ul, astfel apare în peisaj, Furo care îi va lua locul definitvlui Roland pană în ziua de azi. Din respect pentru fostul tobar, vocalistul decide sănumeasca acest proiect: Ati Edge & The Shadowbirds. În martie 2009, cu noulline-up, trupa porneşte în turneu la noi în ţară. În Timisoara şi Cluj (aici in premieraun concert de psychobilly) primesc un feedback uluitor.Urmează un turneu de 2saptămâni în Elveţia, Franţa, Spania şi Austria.
În luna mai 2009 încep planurile pentru înregistrarea albumui de debut iar în lunaiunie se reîntorc în Romania, la festivalul “West Romanian Bike Week” (26-28 iunie)din Reşita la Râul Alb. Au mai participat în august şi la Free Biker’s Week II (13-16 august 2009) – Nandru, în judeţul Hunedoara. Cel mai important moment dinacest an, pentru ei, a fost în luna august când au facut deschiderea pentru renumitatrupă elveţiana The Peacocks (psychobilly/punk) in cadrul festivalului “AZFESZT”din Ungaria. Între timp, la sfârsitul lunii iulie, trupa a intrat în studio. În curând seva anunţa şi data exactă a lansarii albumului care conţine 14 piese. Anul acesta areprezentat un moment hotarâtor pentru trio-ul din Budapesta: primul lor turneuAmerican ce i-a lansat pe o orbită bine meritată în peisajul psychobilly mondial,crescându-le cu mult cota. Revnind în Cluj-Napoca pentru a treia oară, concertuldin 16.12.2010 promite a fi unul incendiar pentru toţi iubitorii genului şi nunumai, stilul abordat fiind unul extrem de catchy.
LINE-UP:
Ati Edge aka Shadowman (Illés Attila)-vocals/guitar
Cherry Chainsaw aka Krista(Auer Krisztina)-double bass
Furo- stand-up drums

Via: Torso Booking

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: