11 Decembrie: [Conferinta] Conferinta FOND la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala


[Conferinta] Conferinta FOND, Fundraising pentru Organizatiile Nonguvernamentale prin Dialog

Facultatea de Sociologie si Asistenta sociala, Universitatea Babes-Bolyai in Cladirea Sociologica, str. Plugarilor (fosta Dostoievski ), nr. 34-36.

11 Decembrie 2010 (Sambata)

În data de 11 Decembrie 2010, activiştii din organizaţiilenonguvernamentale clujene sunt invitaţi la Conferinţa FOND,Fundraising pentru Organizaţiile Nonguvernamentale prin Dialogorganizată de AIDA, Asociaţia pentru Iniţiative Durabile—Alternative, în parteneriat cu Facultatea de Sociologie şi Asistenţăsocială, Universitatea Babeş-Bolyai în Clădirea Sociologica, str.Plugarilor (fostă ), nr. 34-36.
Participarea la eveniment este gratuită pentru orice persoană interesată de modalităţile de strângere de fonduri, cu înscrierea în prealabil pe site-ul AIDA: http://www.initiativedurabile.ro
Conferinţa FOND reuneşte reprezentanţi ai mai multor organizaţii din Cluj care le vor împărtăşi participanţilor metode,strategii şi exemple de bune practici în strângerea de fonduri.
Printre invitaţii care vor vorbi la acest eveniment se numără:Simona Baciu, Fundaţia Copii Fericiţi, Dana Stoica, FundaţiaComunitară Cluj, Shajjad Rizvi, Asociaţia Little People, Mihai Pop, PATRIR Institutul Român pentru Acţiune, Instruire şi Cercetare în Domeniul Păcii, Cristina Rigman, Pro Vobis Centrul naţional de resurse pentru voluntariat, Cristina Rogoz, Fundaţia pentru Dezvoltarea Popoarelor.
Lista completă a vorbitorilor evenimentului sunt disponibile pe site-ul AIDA.
“Prin intermediul Conferinţei FOND dorim să creăm un spaţiu de dialog între organizaţiile nonguvernamentale din Cluj-Napoca şi totodată să oferim experienţe de învăţare pentru organizaţiile mici pentru care fiecare zi este o “luptă” a resurselor”Sonia Bercuci, preşedinte AIDA.
Obiectivele Conferinţei FOND sunt de a încuraja autonomia financiară a organizaţiilor nonguvernamentale din Cluj-Napoca şi creşterea calităţii şi a eficienţei activităţilor de fundraising în această comunitate.

Via: AIDA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: