4-5 Decembrie: [Targ] Targutu’Vintage la Casa Matei


[Targ] Targutu’Vintage

Casa Matei

4-5 Decembrie 2010, intre orele 11:00- 19:00

SENZAŢIONAL! ÎN EXCLUSIVITATE !
Moşul declară: “TÂRGUŢU’ VINTAGE…HO,HO,HO !“
La sfârşitul unui an plin ( cinci ediţii clujene, una “capitalistă” şi una vamaiotă) LeFabuleux Magasin de Mireille vă pofteşte să sărbătoriţi alături de noi la cea de a VIII-aediţie a Târguţului Vintage.
In zilelele de 4 si 5 decembrie, la Casa Matei (Str.Matei Corvin, 6) , se va desfasura“TÂRGUŢU’ VINTAGE…HO,HO,HO !“ cu siguranţă EVENIMENTUL vintage aliernii clujene.
În chiar ajunul nopţii de Moş Nicolae clujenii sunt invitaţi la shooping: manşoane şicăciuliţe pentru un aer de vacanţă retro, rochii vintage-glamour pentru seara de Réveillon,bijuterii, lucruşoare făcute de mânuţe iscusite, adică micile comori scoase la luminădin “dulapurile” virtuale ale unora dintre cele mai hip & chic vintage hunter-iţe din ţară.
Ocazie pentru clujenii atinşi de virusul vintage sa se molipsească de-a binelea şi sădescopere cele mai originale sugestii pentru traista lui Moş Nicolae.
Aşa că vă aşteptăm să veniţi, cu ghetuţele bine lustruite şi lucruşoare faine, sâmbătă4 si duminica 5 decembrie, aşa de pe la 11 dimineaţa până pleacă soarele la nani, la“TÂRGUŢU’ VINTAGE…HO,HO,HO !“.

Pentru cei care au fost cuminţi (şi pentru Moşu) avem lapte cald şi prăjii iar pentru ceimai năzdrăvani (de la Moşu) nuieluşe pedepsitoare. Cât se poate de vintage, binenţeles.Detalii pe http://vintagemireille.blogspot.com/

Via: Cristina Grindean

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: