Sambata noaptea-n Salina


Sambata noaptea am avut parte de doua dezintoxicari: una trupeasca si una auditiva: a fost concert/ filmare de DVD byron in Salina de la Turda.

 

A fost cel mai lung concert la care mi-a fost dat sa merg pana acum: de pe la 22:30 pana la 2:30, desi pe invitatie scria ca va incepe la 20:00 (probabil a fost decalat de celelalte concerte si evenimente care au avut loc in timpul zilei in Salina).

Neluand in seama frigul, foamea si probabil si setea, cei aproximativ 180 de norocosi care au avut acces in Salina au savurat timp de aproape 4 ore (cu pauze) muzica celor de la Byron.

Invitati speciali ai trupei au fost Nicu Alifantis, Ioana Mintulescu si „cvartetul” (vorba lui Dan) Rene Popescu (vioara) si Alex Gorneanu (violoncel).

 

Au fost cantate atat piese mai vechi ale byronilor: No Man’s Land, Vitruvian Man, War, The Alchemist, Blinded by Sunshine, cat si piese noi, Songul Puscariasului si una in prima auditie, alaturi de Ioana. A fost cantata si varianta in romana a piesei Watercolor, in traducere de prietenul lor, Alexandru Andries. Si Ce bine ca esti a lui Nicu Alifantis a fost cantata in duet cu acesta.

Felicitam trupa byron pentru idee si pentru o noapte frumoasa si abia asteptam luna decembrie, sa avem DVD-ul in mana!

Componenta actuala a trupei e: Dan Byron – vocals, flute, acoustic guitar; 6fingers – keyboards; Costin Oprea- electric guitar; Dan Georgescu – bass si Marcel Moldovan – drums.

 

Text: Moni

Foto: Ana Radu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: