8 Decembrie: [Film] It Happened One Night/ S-a intamplat intr-o noapte in Gambrinus Live Stage


[Film] It Happened One Night/ S-a intamplat intr-o noapte

Gambrinus Live Stage

8 Decembrie 2010 (Miercuri), ora 20:00

*Intrare libera

 

Miercuri 8 dec. Cluj Movie Nights si Gambrinus Pub prezinta „It Happened One Night/ S-a intamplat intr-o nopate”, un film de Frank Capra. Este o comedie romantica plina de umor sarcastic, caracterisitc stilului lui Frank Capra si o „semnatura” a Columbia Studios din 1937. “It Happened One Night” este povestea unui “mismatched couple” (cel putin la inceput) care reuseste sa te tina implicat in interactiunea la foc continuu dintre personaje prin vigoarea replicilor si originalitatea povestii. (105 minute urmate de o discutie). Invitat: Janos Szantai, Producator de film, Director executiv al Asociatiei Audiovizuale Argo, preda scenaristica la UBB.

Cluj Movie Nights are loc in fiecare miercuri la Gambrinus Pub (Piata Unirii 25) la orele 20. Gambrinus Pub recomanda ca cei interesati sa rezerve locuri in avans la numarul 0755-87-09-25. In sala sunt doar 80 de locuri la mese si 20 pe scaune. Gambrinus de asemenea recomanda pentru a continua sa ofere aceste evenimente gratuit ca fiecare invitat sa consume produse de la bar in valoare de cel putin 10lei/persoana.

Detalii pe pagina Facebook la http://www.facebook.com/event.php?eid=131202556938190. Va multumim!

Via: Cluj movie Nights

Reclame

2 răspunsuri

  1. mai.. nu chiar recomanda… mai degraba impune consumul de minim 10 lei. ceea ce e destul de nepoliticos. parerea mea.

  2. Draga Andreea,

    Mersi pentru comentariul la evenimentul Cluj Movie Nights. Inteleg ca problema consumului este una delicata. Intr-adevar, nici mie nu mi-ar place sa mi se spuna ca un eveniment are intrarea libera, iar apoi ca sunt incurajat sa cheltui 10 lei. Eu am incercat sa explic pe pagina CMN Facebook ce se intampla si o sa incerc si aici. Imi cer scuze daca am creat confuzie. Deci contractul nostru nu permite sa aplicam o taxa de intrare evenimentelor noastre, asa cum au sugerat cativa dintre membrii nostri, de ex. prin aplicarea unei sume modice. De aceea, ne-am gandit ca o optiune prin care atat noi, organizatorii, cat si publicul au ceva de castigat: o consumatie recomandata de persoana de 10 lei care sa acopere atat un eventual bilet cat si consumatia. Este ca si cum ai merge la orice bar si ai consuma in valoare de 10 lei, dar la CMN esti si parte dintr-o atmosfera specifica, poti vedea un film, poti asista la o discutie cu un specialist. Daca noi am gresit in publicarea sau merketingul acestei informatii ne cerem scuze. Daca in viitor vom gasi o solutie mai putin ambigua pentru a putea continua sa oferim CMN la Cluj, o vom implementa cu siguranta. Mersi, Andreea pt interes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: