27 Noiembrie: [Fotografie] PROVOCARE ÎN FOTOGRAFIE


[Fotografie] PROVOCARE ÎN FOTOGRAFIE

27 Noiembrie 2010 (Sambata), intre orele 10:00- 18:00

British Council Cluj, în parteneriat cu Universitatea de Arte şi Design şi Asociaţia ArtImage lansează clujenilor o „PROVOCARE ÎN FOTOGRAFIE”.

Concursul se desfăşoară în data de 27 noiembrie 2010, pe parcursul a 8 ore, în care participanţii vor trebui să rezolve 6 teme fotografice anunţate la START-ul competiţiei.

Fotografiile vor fi evaluate pe baza a două criterii – încadrarea în temă şi compoziţie – de către un juriu specializat, format din: Prof. Univ. Dr. Feleki Karoly, Prof. Univ. Dr.  Ștefan Dorel Găină Gerendi și  Ing. Mircea Albu AFIAP

Înscrierile se fac online, până în data de 26 noiembrie, formularul şi regulamentul de participare putând fi descărcate de pe website-urile partenerilor.

Condiţiile de înscriere constau în încadrarea în una dintre categoriile de vârstă (14-17 ani sau peste 18 ani) şi deţinerea unui aparat de fotografiat digital (compact, dslr, etc.).

Premiile se acordă pe categorii de vârstă: un curs de iniţiere în fotografia digitală, oferit de ArtImage – premiul I pentru categoria de vârstă peste 18 ani, acces gratuit la 10 şedinţe ale clubului de dezvoltare personală cu activităţi în limba engleză, oferit de British Council Cluj – premiul I pentru categoria de vârstă 14-17 ani; abonamente gratuite timp de 1 an la Biblioteca British Council Cluj, pentru locurile II şi III ale ambelor categorii de vârstă.

De asemenea, participanţii sunt invitaţi la o prelegere „Despre fotografie”, susţinută de către prof.univ.dr Feleky Karoly şi prof.univ.dr. Dorel Găină, la Universitatea de Arte şi Design.

….ACCEPŢI PROVOCAREA?

Via: Adrian Radic

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: