[Cum a fost] KUMM in Gambrinus Live Stage


 

La o luna si cateva zile de la ultimul concert in Cluj, KUMMii s-au intors acasa, de data aceasta in Gambrinus Live Stage.

Concertul era programat pentru ora 23:00, una cam nepotrivita pentru o joi noaptea, dupa care urma vineri: serviciu, scoala, cursuri si seminarii. Insa publicul KUMM (acelasi ca si la restul concertelor, in mare parte), nu a tinut cont de ora intarziata si a inceput sa-si faca aparitia inca de pe la ora 20:00, sa fie fiecare sigur ca prinde un loc cat mai bun pentru a se desfasura. Public nu exagerat de numeros, dar energic (vorba cuiva din apropiere).

Cei sase ne-au plimbat prin istoria KUMM: Angels and Clowns, Different Parties, Mr. Superman, Evil Eye, Rest in Pieces, Morsa, Police, Curse, bine cunoscutele 1000 de Chipuri, Dictionary, iar la bis au fost Bad Day si Butterflies .

S-a cantat, s-a sarit si s-a simtit la intensitate maxima la concertul de aseara. Din pacate, credem ca acesta este ultimul din Cluj pentru anul 2010 (speram totusi sa nu, ca doar mai este o luna si jumatate din an si multe locuri in care sa se cante). Energie baietii vor avea mereu, pentru ca fac ceea ce le place. Asa ca: dragilor KUMMi, va asteptam si luna viitoare in Cluj la un concert, ca sa ne-ncheiem anul cum se cuvine, iar apoi in ianuarie din nou, ca sa-l incepem cu dreptul!

Ca si invitati special, a urcat pe scena Nick de la Luna Amara si un alt prieten de-al baietilor, Stinky. La Butterflies, locul lui Cata a fost luat de catre cei doi baieti de la Alternative Quartet, care erau in public, aproape de scena. Nu pot sa uit nici de cover-urile dupa Beck- The Golden Age si Arcade Fire.

Foto: Matei Plesa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: