27 Noiembrie: [Concert] THE AMSTERDAMS live in Flying Circus


[Concert] The Amsterdams

Flying Circus

27 Noiembrie 2010 (Sambata), ora 22:00

*Intrare: 15 Lei

The Amsterdams

The Amsterdams s-au lansat în 2005, fiind considerată prima trupă românească de muzică indie. În 2007 le apar primele înregistrări: “Taking care of Anna” şi “Fireworks”. În acelaşi an concertează pe scenele festivalurilor Underlondon şi Stufstock din Vama Veche. The Dandy Warhols le dedică o piesă în concert. În 2007 ajung pentru prima oară la Cluj în cadrul Zilelor Arhitecturii.

EP-ul “Automatic” este primul lor material de studio, lansat în mai 2008. Piesele “Petrolize All Mice” şi “Suffering&Surfing” intră în playlistul postului de radio BBC6 (Music). Participă la Peninsula (Tg. Mureş), Best Fest (Bucureşti) şi Stufstock. În mai 2009 apare albumul de debut “Adolessons” şi videoclipul “Chased by the Housewives”. În acelaşi an concertează în Olanda la Ultrecht şi Amsterdam.

Solistul Wolf Parade, Dan Boeckner îi descoperă  la un concert Handsome Furs şi le propune o colaborare pentru piesa “Burial Ground for Two”.

În 2010 pleacă în primul lor turneu naţional “Home and Dry Tour” bifând estul ţării. Susţin concerte alături de trupa canadiană Wolf Parade în Budapesta, Praga, Salzburg, Bologna şi Torino. Tot anul acesta au închis festivalul alternaTIFF la Cluj cu un concert memorabil, au cântat în deschiderea concertului The Cranberries de la Bucureşti şi pregătesc un nou album care va fi lansat în decembrie.

Sâmbătă 27 noiembrie, The Amsterdams vor fi prezenti în Flying Circus Pub din Cluj-Napoca, cu un setlist ce include piese de pe viitorul album, inclusiv Island of Love aflată acum în topul Radio Guerrila, dar şi piesele deja cunoscute.

http://www.myspace.com/theamsterdams

Lights Out! este o trupă alternative/indie/funk din Cluj-Napoca din care fac parte Teodora Retegan (voce, clape), Oana Pop (tobe), Andrei Bobis (chitară), Andrei Sincraian (chitară) şi Alexandru Bondor (bass).

Trupa a luat fiinţă în februarie 2010 o dată cu completarea actualei formule. Au la activ mai multe apariţii pe scenele clujene. Au primit cele mai multe voturi în cadrul concursului organizat pe site-ul bestmusic.ro, “Byron Rock Your High School” pentru piesa ”Inside Out”.

Sâmbătă 27 noiembrie trupa Lights Out! vor cânta în deschiderea concertului The Amsterdams din Flying Circus Pub, Cluj-Napoca.

Fanii trupei Florence&The Machine vor avea o surpriza.

http://www.myspace.com/lightsoutcluj


Via: Indiescouts

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: