20 Noiembrie: [Concert] Dekadens in Booha Bar


[Concert] Dekadens

Booha Bar

20 Noiembrie 2010 (Sambata), ora 22:00

*Intrare: 10 Lei

**Dekadens Myspace

[CONCURS] Castiga una dintre cele 2 invitatii simple la acest concert oferite de TBA Crew [+]

Dekadens înseamna Andreea Lupescu – voce, Janin Pasniciuc – chitara, samplers şi Andrei Petrilă – tobe.
După un turneu în Canada şi o pauza de 6 luni, în ianuarie 2010 Dekadens găseşte înlocuitoarea perfectă pentru fosta vocalistă Becky Elian în persoana Andreei Lupescu.
Atipic pentru o trupă din Bucureşti, primul concert de revenire în noua formulă are loc în Cluj-Napoca. Urmează un mini-turneu prin România când li se alătură la tobe şi Andrei Petrilă.
Repetiţii, concerte, ideile se adună şi tot mai repede apar piese noi care prind din ce în ce mai mult contur până formează un tot ce nu mai trebuie ascuns. Aşa se naşte City of Paper, cel de-al doilea album al trupei.
Decorul ce-i înconjoară nu-i mai mulţumeşte aşa că cei trei membrii Dekadens decid să-şi creeze un oraş propriu. Unul de hârtie pe care să-l modeleze aşa cum doresc când totul în jur devine banal.
City of Paper are primar (Pierre), ştiri (News on the radio), lumini (Neon Lights), copii (Kids), infracţiuni (Outlaws), muncitori (Work it). Este un oraş aparte, not Typical în care limba oficială este engleza şi în care decorul este alcătuit din bucăţi de hârtie (Piece of Paper). Nu suntem în Babylon, deşi uneori ne-am dori şi visăm Constelaţii Violet(Violet’s Constellations) care nu ne aparţin, însă ni se potrivesc de minune. Întotdeauna e loc de un reset urmat de un Fix me up (ascuns bine) după care putem să începem and do it all over again. Căci e în engleză. Şi nu e o poveste meticulos creată, ci un puzzle cu 3 autori care s-au lăsat purtaţi de instincte.
Dekadens a lansat în 2006 A Dekadens State of Mind, un album demo online. Albumul de debut Kill And Tell a apărut în iunie 2008 şi a fost promovat la festivaluri româneşti ca B’estfest sau Stufstock şi mai apoi în primul turneu peste ocean al trupei “Burn Alive Tour” în U.S.A. şi Canada.

VIDEO : DEKADENS – „Kids”

Via: Booha Bar

Anunțuri

Un răspuns

  1. […] “Evenimente in Cluj” si TBA Crew va ofera sansa de a castiga 2 bilete simple la concertul Dekadens de sambata seara din Booha Bar (https://evenimenteincluj.wordpress.com/2010/11/16/20-noiembrie-concert-dekadens-in-booha-bar/). […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: