Participati si dv. ca mecena la Festivalul International de Teatru „Interferente”!


Participati si dv. ca mecena la Festivalul International de Teatru „Interferente”


Teatrul Maghiar de Stat din Cluj organizează pentru a doua oară, în perioada 1-12 decembrie, Festivalul Internaţional de Teatru Interferenţe, în cadrul căruia va găzdui companii renumite din nouă ţări, propunând publicului în total 21 de spectacole, alături de numeroase manifestări auxiliare: expoziţii, concert de jazz, discuţii deschise.


Cu toate că festivalul se bucură de suportul a numeroase instituţii şi fundaţii, teatrul va avea nevoie de noi surse pentru acoperirea întregului buget al manifestării. De aceea am creat ABONAMENTUL MECENA pentru toate spectacolele festivalului care au loc în sala mare, abonament destinat spectatorilor iubitori de cultură şi de teatru, care doresc să sprijine şi pe această cale festivalul, pe lângă vizionarea reprezentaţiilor. Numele persoanelor susţinătoare ca mecena vor fi incluse în caietul program al festivalului printre sponsorii excepţionali, şi vor apărea pe trei panouri imprimate, amplasate în holurile teatrului, al noii săli studio şi al Casei Tranzit.
Abonamentele Mecena pentru două persoane sunt disponibile la preţul unitar de 2000 lei. (Dacă doriţi să veniţi neînsoţit(ă), abonamentul poate fi cumpărat şi la preţul de 1000 lei la casa de bilete a teatrului.) Informaţii suplimentare puteţi afla de la Imola Tofán Koós (adresă de e-mail: office@huntheater.ro, telefon: 0749 094 957
Mecena de până acum: Ferenc Koós, Alpár Koós, Orsolya Horber şi Károly Zilahi.

 

Eveniment via Teatrul Maghiar de Stat


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: