6-7 Noiembrie: Leadership Autentic – program de leadership si dezvoltare personala


Leadership Autentic – program de leadership si dezvoltare personala

Liceul Teoretic Gheorghe Sincai

6 – 7 Noiembrie 2010

Website program: http://www.leadershipautentic.ro/

Leadership-ul Autentic revine in Cluj

La finalul saptamanii 6 – 7 Noiembrie in Cluj-Napoca va avea loc cea de-a doua editie a programului de leadership si dezvoltare personala Leadership Autentic, dezvoltata de Fundatia LEADERS Romania cu sprijinul BRD Groupe Société Générale. Elevii performanti ai Liceului Teoretic Gheorghe Sincai vor avea sansa sa se formeze in postura de viitori lideri ai societatii romanesti, intr-un cadru inedit de dezvoltare personala creat de specialistii in leadership din cadrul LEADERS Romania.

 

Leadership Autentic se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani provenind din toate tipurile de sisteme educationale, care doresc sa investeasca timp in afara orelor de curs in programe de dezvoltare personala si orientare pentru viitor. Leadership Autentic are ca scop furnizarea teoriilor de leadership si dezvoltare personala prin intermediul unui continut unic, care le poate oferi elevilor un cadru exceptional de orientare si dezvoltare de care acestia nu pot beneficia in institutiile de invatamant. Structurat in 4 module de curs pe teme precum Lideri si Leadership, Comunicare, De la viziune la rezultat, Vorbirea in Public si Feedback, programul le ofera tinerilor atat o dimensiune teoretica cat si o parte practica reprezentata de activitati de lucru in echipa si jocuri interactive care contribuie la sedimentarea informatiei prezentate pe parcursul training-ului.

Programul este livrat de catre trainerii LEADERS cu o experienta de peste 5 ani in furnizarea si dezvoltarea de programe educationale destinate tinerilor. Pe parcursul intregului an scolar 2010-2011 si a celor 8 luni de proiect, Leadership Autentic va fi prezent in licee atat din Bucuresti, cat si din intreaga tara. Leadership Autentic este un program gratuit la care nu se percepe taxa de participare, toate costurile fiind acoperite prin intermediul companiilor responsabile care investesc in educatia tinerilor din Romania, editia din Cluj-Napoca bucurandu-se de sustinerea deosebita a BRD Groupe Société Générale.

“Suntem bucurosi sa contribuim la desfasurarea acestui proiect, printre putinele ce vizeaza dezvoltarea elevilor de liceu, entuziasti si deschisi sa invete si alte lucruri pe langa curricula scolara. Vom continua sa sustinem Leadership Autentic in cat mai multe orase din tara, astfel incat sa facilitam accesul la cunostinte tinerilor cu potential, care pot deveni liderii de maine” declara Adela Jansen, director executiv resurse umane BRD Groupe Société Générale.

Leadership Autentic a fost pilotat in anul 2007 iar in anul scolar 2009 – 2010 a inregistrat prima serie completa de training-uri, incluzand un numar semnificativ de elevi, fiind desfasurat in orase precum: Abrud, Cluj-Napoca, Curtea de Arges, Alba Iulia, Moreni, Targoviste, si in 6 licee din Bucuresti (Colegiul National Tudor Vianu, Colegiul National Mihai Viteazul, Colegiul National Sfantul Sava, Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Spiru Haret, Grupul Scolar Viilor).


 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: