24 Octombrie: [Concert] Guild in Irish and Music Pub


[Concert] Guild

Irish and Music Pub

24 Octombrie 2010 (Duminica), ora 20:00

*Intrare: 40 Lei

Multumita voua…4 concerte Visual Kei vor avea loc in aceasta toamna in Romania, dintre care unul in Cluj-Napoca, in 24 octombrie, de la ora 20.00, in Irish & Music Pub. Muzica rock japoneza a creat nume mari cat zeii, iar fanii lor se inmultesc precum iedera. GUILD este diamantul neslefuit al Noii Generatii, descoperit in 2006 in pamantul capitalei imperiale antice a Japoniei, Kyoto.
Doar pentru a crea muzica eterna s-au unit Ryuichi, Yoshihiro, Takuma si Koichi in Guild. Tineretea si originalitatea lor pana azi au facut tranzitia de la un mic grafit la un left stralucitor. Acesta este GUILD: trupa visual kei poligita superb, in fata societatii insetata de snobi; Yoshihiro impartind sonurile corzilor spre a sifda tirania luminii, iar vocea unica a aristocratului Ryuichi rasunand in vibratii adunate pentru a risipi pasiunea prin note inalte. Guild a pornit cu entuziasm si a dobandit forta.
Noul lor sound a facut din noul album “Gilded” o comoara a JRockului demna de invidiat si acum sunt gata sa cucereasca si tinuturile pristine si neatinse ale Europei.
Turneul Kohaku Music cu Guild va acoperi 13 tari in aceasta toamna.
Biletele se pot gasi in online pe http://www.eventim.ro, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Domo sau de pe site-ul http://www.kohakumusic.com ( apasati butonul Buy now si veti fi redirectionati catre Paypal. Inainte de efectuarea platii mentionati pentru ce concert faceti plata. Kohaku Music va transmite un bilet electronic pentru accesul la concert).
Pretul biletului este de 30 Ron in avans si 40 Ron in ziua concertului ( la intrarea in club). Pentru cei care doresc sa participe la doua concerte exista posibilitatea cumpararii unui bilet dublu acces, la pretul de 50 Ron. Optiunea este valabila pentru : Timisoara + Bucuresti, Iasi + Bucuresti, Bucuresti + Cluj. Evenimentul este sponsorizat de agentia de turism Eximtour.

Via: Irish and Music Pub

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: