Build Your Career si One Week University


Fa o schimbare pozitiva in dezvoltarea ta personala !

Participa la Build Your Career si One Week University proiecte de traininguri gratuite oferite studentiilor in anii 1,2 sau 3 de studii

Domeniile urmarite sunt: IT, Marketing, Resurse Umane, Vanzari, Project Management.

Nu ezita sa te inscrii pana pe 16 Octombrie la Build Your Career sau One Week University!

Proiectele organizate de AIESEC Cluj Napoca se afla deja la a 6-a editie, si ca in fiecare an isi propun sa ofere training-uri gratuite, pe durata a catorva zile, studentiilor interesati in a face o schimbare personala.

Proiectul One Week University urmareste dezvoltarea abilitatilor in domeniuil IT respectiv pregatirea personala si sociala a 80 de tineri studenti din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, respectiv la specializarile informatice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca.

De asemenea One Week University este un proiect cofinantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia pentru Tineret a judetului Cluj.

Pentru cei ce nu au o pregatire pe partea de IT avem proiectul Build Your Career care se axeaza pe traininguri pe arii deja cunoscute, dar care tot timpul pot prezenta noutati, cum ar fi: Marketing, HR, Vanzari, Project Management si Financiar

Participarea la proiecte este cea mai buna modalitate de a invata ceva nou si a intra in contact cu companii si Alumni AIESEC, asa ca aplica pana pe site www.myaiesec.ro pana pe 16 Octombire. Durata de desfasurare a proiectelor este intre 18 si 22 octombrie.

Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste locatia sau companiile participante vizitati site-ul.

Sa nu uitam ca aceste proiecte sunt doar un pas din Campania de recrutare “1000+ ways of global change” initiata de AIESEC Cluj Napoca care urmareste sa atraga cat mai multi oameni interesati de schimbare atat la nivel personal cat si la nivel local sau global sa aplice in organizatie.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: