ASTAZI: Tortul de o tonă la Polus Center


Polus Center Cluj devine partener Habitat for Humanity Cluj cu ocazia aniversării a 3 ani de la inaugurare: sâmbătă, 16 octombrie 2010, tortul de o tonă al lui Adrian Hădean va fi oferit publicului în urma unei donaţii simbolice pentru eliminarea adăpostirii sărăcăcioase din Cluj.

De la ora 12.00 în zona de food-court a centrului comercial va începe montarea tortului aniversar. Având o dimensiune de 3/3 metri şi o greutate de aproximativ o tonă acesta va fi cu siguranţă unul dintre cele mai mari torturi făcute în Cluj-Napoca. Adrian Hădean, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari din România se va ocupa de crearea masivului tort pe care îl va monta alături de Anda Calinici în faţa clujenilor pe tot parcursul zilei de sâmbătă, într-un spaţiu special amenajat.

Publicul va putea gusta din minunăţia culinară începând cu ora 22.00. Fiecare client al Polus Center care va face o donaţie în valoare de doi lei va primi o felie din tortul uriaş. Banii strânşi vor merge către Asociaţia „Habitat for Humanity” Cluj, urmând a fi folosiţi într-unul dintre proiectele asociaţiei.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania.

Sursa: Habitat for Humanity Cluj

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: