18-22 Octombrie: [WORKSHOP] Buticul de PR (serie de workshopuri), sustinut de Russenart Communications


Buticul de PR (serie de workshopuri)

la sediul companiei de traininguri De KLAUSEN, Str. Universitatii 1/30, Cluj-Napoca

18-22 Octombrie 2010

* Taxa de inscriere este 175 lei/ 5 workshop-uri ( adica 35 lei/workshop) si pentru a te inscrie, descarca de aici formularul de inscriere, completeaza-l si trimite-l pe adresa de e-mail larisa.toader@russenart.ro

** Proiectul este iniţiat şi dezvoltat de Russenart Communications

*** Website-ul evenimentului : www.buticuldepr.wordpress.com

**** CONCURS [+]

In perioada 18-22 octombrie, la Cluj-Napoca va avea loc sesiunea de workshop-uri de relatii publice, din cadrul Caravanei Buticul de PR. Workshop-urile vor avea loc zilnic, intre orele 18 – 21, la sediul companiei de traininguri De KLAUSEN, Str. Universitatii 1/30, Cluj-Napoca.

La workshop-uri pot participa atat studenti si absolventi ai facultatilor de comunicare, cat si specialisti de relatii publice sau de marketing dornici sa afle cum se realizeaza anumite activitati (strategie, buget, calendar, action plan etc.) in agentiile de comunicare.

Nivelul cursurilor este incepator spre avansat, primele doua workshop-uri (cele referitoare la construirea unei strategii de relatii publice si a unui action plan fiind mai dificile).

Toate workshop-urile contin informatii concrete si sfaturi practice, cu aplicabilitate imediata, precum si studii de caz si vor fi sustinute de Larisa Toader, Managing Director Russenart Communications (programul este identic cu cel desfasurat la workshop-urile din Bucuresti si poate fi gasit aici).

Taxa de inscriere este 175 lei/ 5 workshop-uri ( adica 35 lei/workshop) si pentru a te inscrie, descarca de aici formularul de inscriere, completeaza-l si trimite-l pe adresa de e-mail larisa.toader@russenart.ro.


Despre Buticul de PR

“Buticul de PR” este primul proiect educaţional care îşi propune să ofere o prezentare reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice. Proiectul este iniţiat şi dezvoltat de Russenart Communications (pentru informatii suplimentare sau materiale informative acceseaza www.buticuldepr.wordpress.com).

Proiectul “Buticul de PR” a debutat la inceputul anului 2010 cu lansarea blogului cu acelasi nume, fiind urmat de lansarea primei cărţi practice de comunicare intitulată “Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz“.

Va astept!

Larisa Toader

Managing Director Russenart Communications

 

 

CONCURS

„Evenimente in Cluj-Napoca” si doamna Larisa Toader va ofera sansa de a castiga vouchere de discount pentru seria de workshopuri „Buticul de PR”. Cu amabilitatea doamnei Larisa Toader , vom oferi castigatorilor urmatoarele premii:

+ 1 voucher cu discount de 50%
+ 1 carte scrisa de Larisa Toader , cu autograf
+ 3 vouchere cu discount de 20%

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti corect la intrebarea plasata aici . Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.
Va dorim mult succes!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: