14 Octombrie: StandUp Comedy cu Doru Octavian Dumitru, in Fashion Club


StandUp Comedy cu Doru Octavian Dumitru

Fashion Club

14 Octombrie 2010, ora 21:00

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Am avut deosebita placere sa particip la spectacol. Glumele si atmosfera creata de marele DOD au fost pe masura reputatiei.. Am ras cu lacrimi, si am ramas foarte placut surprins ca nu am seiszat glume din spectacolele mai vechi (vazute pe la tv), iar pe partea de improvizatie a fost exceptional.
    Singurul minus al spectacolului a fost numarul mic de spectatori (vreo ~60), iar organizarea in clubul de fitze ‘Fashion’ a fost execrabila… fara introducerea comicului, fara a-si pregati sunetul din timp si microfoanele, fara macar sa se pregateasca o masunta unde sa-si puna o sticla cu apa, si in plus au improvizat o scena de 1m latime de pe care era sa cada de cateva ori in timpul spectacolului.. Toate asta pe langa faptul ca a fost amplasata scena cu spatele la intrarea acoperita cu o panza, care spre surprinderea lor banuiesc, nu a oprit frigul si curentul care ii dadeau tarcoale lui DOD (uitase sa-si ia sosetele groase ‘a la cluj’). Cu toate astea a fost un profesionist desavarsit si a facut show, in ciuda publicului putin si a organizarii de rahat a facut un spectacol minunat.
    Felicitari DOD, si rusine Fashion Club, v-ati pierdut un client fara fitze…

  2. @faty: iti multumim ca ne-ai povestit experienta ta la acest spectacol. Conteaza mult sa impartasim ce vedem si sa comunicam partile bune si rele din spectacolele de la noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: