16 Octombrie: [Concert] Persona in Zorki- Off the Record


[Concert] Persona

Zorki- Off the Record

16 Octombrie 2010 (Sambata),  ora 22:00

*Intrare: 10 Lei


De la înfiinţare (2003), trupa timişoreană Persona a participat la numeroase festivaluri împărţind scena cu nume ca Santana, dEUS, The Ting Tings, The Charlatans, Kultur Shock, Air Traffic, Trash Fashion sau Robots in Disguise.

Au rămas în topul trupelor româneşti în 2009 la City FM timp de 2 săptămâni. În acelaşi an au apărut la Apropo TV unde au fost votaţi de 15.000 de fani, ajungând în topul emisiunii.

În 2010 au lansat albumul de debut „Suburbia Afterlife”, înregistrat şi mixat la Timişoara, masterizat în Germania de către Sven Bonse, tehnicianul de sunet al celor de la Reamon. Primul single de pe acest album, „Head on the door”  intră în aprilie 2010 în heavy rotation la Radio Guerrilla ocupând locul 4 în Topshow încă din prima săptămână de difuzare. În a doua săptămână urcă pe primul loc, unde va rămâne câteva săptămâni. Albumul e receptat pozitiv şi de critică fiind ales albumul lunii aprilie de către Tom Wilson (ELLE).

Tot anul acesta au concertat la Firefield Festival, Germania şi au deschis Festivalul Peninsula din Târgu Mureş.

După concertul din cadrul alternaTIFF din iunie când şi-au lansat albumul „Suburbia Afterlife” la Cluj, trupa Persona revin sâmbătă, 16 octombrie în Zorki Off the Record pentru primul eveniment marca Indiescouts din această toamnă. Concertul va fi urmat de un after-party cu Mihu & Joy(Persona).

Via: Indiescouts

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: