Vesti despre camping la Peninsula 2010


Depune-ţi în siguranţă obiectele de valoare şi încărcă-ţi telefonul mobil!

Peninsula vă pune la dispoziţie şi în acest an, în zona camping-ului, un punct de păstrare a obiectelor de valoare, unde vă puteţi încărca şi telefoanele mobile. Taxa pentru păstrarea unui obiect timp de o zi este de 5 lei, iar pentru încărcarea unui telefon mobil – 3 lei. Mai mult informaţii în Regulamentul camping-ului.


Cum poţi intra cu maşina în camping?

E una din întrebările cele mai frecvente la Peninsula: cum intru cu maşina la festival. Iată cum:

Se parchează doar pe teritoriul indicat, pe propria răspundere! Organizatorii nu sunt culpabili de daunele ce pot surveni pe parcurs: zgârierea sau lovirea autovehiculelor. Pe teritoriul festivalului, în zona de camping, se poate intra cu maşina zilnic, până la ora 14. În cazul în care deplasarea cu autovehicule nu este sigură organizatorii pot modifica ora limită de acces cu maşina pe teritoriul festivalului!
Puteţi părăsi oricând Peninsula, cu maşina, dar nu mai puteţi intra din nou cu ea.

Cei care doresc să intre cu vehicule în zona de camping trebuie să achite la intrare (la locul de vânzare a biletelor) o taxă de parcare
-de 15 RON pentru automobile
-de 5 RON pentru motociclete
-de 50 RON pentru rulote (camping van)
Plata taxei de parcare este valabilă pe întreaga perioadă a festivalului, însă îi oferă acces posesorului o singură dată. La ieşirea de pe teritoriul festivalului permisul de parcare îşi pierde valoarea.

Regulamentul complet al camping-ului îl puteţi citi aici: http://www.peninsula.ro/?regulament


Hai cu rulota la Peninsula!

Soluţia ieftină şi comodă pentru a petrece 4 zile la Peninsula: şi la ediţia din acest an am amenajat în camping o zonă de parcare a rulotelor, pentru cei care doresc să se folosească de acest mijloc de transport pentru a veni la festival.
Taxa de parcare a rulotei, pe toată durata festivalului, este de 50 de lei şi se achită la intrarea Peninsula, unde se vând biletele.
Atragem atenţia celor care vor să vină cu rulota că nu pot introduce pe teritoriul festivalului butelii de gaz sau obiecte contondente!
Din motive obiective, numărul locurilor de parcare al rulotelor este unul limitat, motiv pentru care vă rugăm să ne semnalaţi intenţia de a veni cu acest mijloc de transport la info@peninsula.ro.

Via Peninsula 2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: