10 Iunie: [Spectacol] Fantasmagoria la Auditorum Maximum


[Spectacol] Fantasmagoria

Auditorum Maximum

10 Iunie 2010 (Joi), ora 19:00

Joi, 10 iunie 2010 în Auditorium Maximum are loc spectacolul Fantasmagoria a companiei de teatru Dan Puric, Passe Partout. Pentru prima dată pe scena de teatru clujeana, spectacolul promite să aducă „o poveste care seamănă cu un film rusesc, cu nostalgii şi troiene, ingenios îndulcită cu năzdrăvănii româneşti”. Biletele se găsesc la librăria Cărturești din Iulius Mall.

Un spectacol prezentat de Compania Dan Puric / O producție Art & Events  Management

Regia: Vadim Rusu
Coregrafia: Nadejda Dimitriu
Light Design: Sorin Vintila / Ilina Pepine
Ilustratia Muzicala: Vadim Rusu / Ilina Pepine
Costumele Nadejdei Dimitriu: Mihaela Drafta
Scenografie si costume: Dana Georgescu si Anca Cernea
Foto: Tiberiu Minzu / Tomoaki Minoda

Spectacolul îi are în distribuţie pe Vadim Rusu (care semnează şi regia spectacolului), Nadejda Dimitriu, Petru Ciobanu şi Petrică Voicu.
„Fantasmagorie” este „un spectacol-reverie, în timpul căruia cei patru actori te vor face să crezi că ai ajuns în mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, un basm în care Ileana Cosânzeana e stăpână aprigă peste trei Păcală rătăciţi prin viscol”. „O creaţie la graniţa dintre pantomimă şi circ, la fel de stranie şi de fascinantă ca o plimbare de o oră de-a lungul Siberiei călare pe spinarea lui Fram, ursul polar…”
informează Compania Passe-Partout „Dan Puric”.

Compania ~ DP a fost înfiinţată de către Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori şi profesionişti de toate vârstele, dar cu precădere tineri de până în 35 de ani. Ca mentor şi conducător al acestei companii, Dan Puric a urmărit îndeaproape evoluţia membrilor conducând numeroase antrenamente de step, pantomimă, dar şi invitând la conducerea acestor antrenamente personalităţi din diferite domenii şi ţări (Bobby Rubenstein – SUA , Dakmar Brenda – Austria, Zhu Rong Fu – China).

Desfăşurându-şi activitatea sub forma unei şcoli de elită în domeniul artistic, Dan Puric a reuşit să realizeze împreună cu membrii companiei Passe-Partout DP spectacolele „Made în România”, „Costumele”, „Hic sunt leoneş”, „Cei 5” şi „Don Quijote”, ce s-au bucurat de mare succes în turneele, festivalurile şi concursurile la care au participat.

Eveniment via Alexandra Craciun

Un răspuns

  1. Spectacolul programat pentru joi, 10 iunie 2010 în Auditorium Maximum a companiei de teatru Dan Puric, Passe Partout a fost anulat. Motivele ce stau la baza acestei decizii sunt legate de aspecte tehnice. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.

    Restul evenimentelor organizate pentru aniversarea a 5 ani de 24-FUN vor avea loc conform programului: mini-festival de două zile în Piata Muzeului, cu spectacole de jazz şi chitară live, autografe de la personalităţi sportive clujene, demonstraţii de capoeira şi jonglerii sau târguri de carte şi lucruri făcute manual (hand made) precum și un concert cu Mihai Mărgineanu, desfăsurat în Club Ring.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: