2 Octombrie: Invitatie la Re-lansarea ParintiClujeni.ro! la Polus Center Cluj


Invitatie la Re-lansarea ParintiClujeni.ro!

la Polus Center Cluj

2 Octombrie

incepand cu ora 17.30 si pana la 20.30

parentsVor fi acolo multe prilejuri de distractie pentru toate grupele de varsta – de la 2 la 12 ani – si tot atatea prilejuri de relaxare pentru parinti. Veti vedea demonstratii de dans, animatori profesionisti, jocuri, demonstratie de arte martiale pentru copii, si multe altele. Vor avea loc multe concursuri cu foarte, foarte multe premii consistente, care sa ajunga la cat mai multi copii.

Vorbim de relansare pentru noul proprietar – Fundatia Parinti Clujeni –va investi resursele necesare astfel incat comunitatea Parintilor Clujeni sa devina prima comunitate autentica din Romania. Astfel, vom cultiva apartenenta la aceasta comunitate aparand strict interesele parintilor din Cluj, fara alte ingerinte.

La re-lansare, site-ul va primi o fata noua iar continutul acestuia va fi actualizat permanent incepand cu 1 octombrie. Asa cum gandim filozofia acestui portal, el apartine comunitatii iar aceasta este cea care va putea contribui la continutul si forma portalului, precum si la actiunile concrete organizate.

Prin organizarea acestui eveniment dorim sa marcam un nou inceput si o abordare mai incisiva a tuturor problemelor cu care se confrunta Parintii Clujeni. Avem motivatia si resursele necesare iar contributia parintilor va desavarsi acest demers voluntar, nonprofit si benefic pentru toti clujenii.

Intrarea este libera, dar – pentru o organizare optima – va rugam sa confirmati participarea la adresa contact@parinticlujeni.ro

Echipa ParintiClujeni.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: